perjantai 29. marraskuuta 2013

Kivat ihmiset.

Me muutettiin kyllä mahtavaan yhteisöön silloin elokuussa. En millään arvannut, että paitsi asunto on ihana, niin myös koko elinympäristö on täynnä ihania ihmisiä. Lapset leikkivät naapureiden kanssa ja koko lähitienoo on kuin yhtä suurta perhettä. Tai no jos ei nyt ihan, niin ainakin yhteisöllisyyttä löytyy. Voin saattaa eskariin naapurienkin lapset samalla, kun vien omani, toinen naapuri muutaman tien päästä voi kyyditä meidät balettitunnilta kotiin ja niin edelleen. 















 
















 Just nyt tuntuu, että ollaan tehty yksi elämämme parhaimmista ratkaisuista, kun muutettiin tänne. En sitä kyllä epäillytkään, mutta tunne vain vahvistuu näiden mukavien pienten juttujen myötä.

Ihmiset voivat olla kivojakin, näköjään.

Ja päivitin Puuskupuhin synnytyskertomuksen. 

// Our neighbourhood migth be the best there is. I am thankful of that.


2 kommenttia:

  1. Aika mahtavaa, jos naapurit ja naapurusto on mielyttäviä. :) Itse kuulun niihin kerrostaloasukkaisiin, jotka eivät erityisesti välitä yhteisöllisyydestä, ja tervehtiminen rappukäytävässä on sosiaalisinta kanssakäymistä, johon suostun. Mutta yhteisöllisyys on paljon parempi vaihtoehto, kuin jatkuvasti eripuraa nostattavat valittajanaapurit. Sulla on käynyt varsinainen lykky, että olet noin kivojen ihmisten ympäröimänä. ^__^

    VastaaPoista