maanantai 23. joulukuuta 2013

Mä hiljentyä jouluun tahtoisin

Huomenna on joulu. Ihanaa rauhoittua ja keskittyä vain yhdessäoloon. Saamme jouluaattoiltana kahvivieraita vanhemmistani, veljestäni ja siskostani miehineen. Ehkäpä joulupukki käy tuomassa lahjat tuolloin. Joulupäivänä saamme samasta seurueesta päivällisvieraita. Koti täyttyy naurusta, haipakasta ja hauskanpidosta, niin kuin jouluna kuuluukin. Tapaninpäivän viettänemme omassa ylhäisessä yksinäsyydessämme ydinperheen kesken.

Veljeni on viettänyt meillä enemmänkin aikaa, koska kotonaan oli suuri remontti meneillään. Hän piti majaa meillä viikon verran. Meillä oli kyllä hauskaa!

Joulukuu on kulunut pääasiassa sairastellessa (Puuskupuh on jälleen antibioottikuurilla korvatulehduksen vuoksi), vaikka on kuukauteen mahutnut paljon ihania hetkiäkin, kuten pikkujoulut, joita vietimme itsenäisyyspäivänä, esikoisen eskariryhmän joulujuhla ja Jumppiksen päikkyryhmän puurojuhla. Olen nautiskellut glögiä monta kymmentä mukillista, paketoinut lukuisia paketteja illan pimeydessä lasten jo nukkuessa ja nautiskellut kynttilöiden tunnelmallisesta tuikkeesta.

Laatikot ovat valmiina pakasteessa, rosolli pilkottu (kiitos rakas mieheni, joka jaksaa <3), nougatkakku hyytymässä, piparit paistettu ja syöty hahhah, kotikalja pantu, limput pyöritelty, lahjat säkeissä, joulupuu on rakennettu, koti koristeltu. Vielä viimeinen silaus siivoilun suhteen, niin päästään joulun viettohon.

Rauhaisaa joulua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti